Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden2018-11-08T08:41:38+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor zowel de klant als de (web)winkel. Wanneer u een aankoop doet via onze website, dan gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. Het is dan wel belangrijk om te weten waar u aan toe bent. Dit kan vervelende situaties voorkomen!

 1. Samenvatting
  02. Bestelling
  03. Bezorging
  04. Betaling
  05. Levering
  06. Prijzen
  07. Maten
  08. Retour
  09. Garantie
  10. Klachten
  11. Vrijwaringsverklaring
  12. Copyright

Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden van No Limit Sport.

Na ontvangst van uw bestelling is er een periode van 14 dagen waarbinnen u uw bestelling, mits onbeschadigd en in originele verpakking, retour mag sturen. U ontvangt dan binnen 1 week het aankoopbedrag plus eventuele verzendkosten terug op uw rekening. LET OP: Artikelen uit de outlet zijn niet te retourneren!

Voor klachten hanteert No Limit Sport een fabrieksregeling. Indien het door u bestelde product iets mankeert, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terugsturen. Indien uw klacht gerechtvaardigd is, zullen wij u kosteloos een nieuw product versturen en de door u gemaakte verzendkosten vergoeden. Nalevering geschiedt dan binnen de afgesproken termijn. Heeft u het product na deze termijn nog niet ontvangen, dan behoudt u het recht uw bestelling te annuleren.

Betaalopdrachten voor bankinstellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht tot betaling geeft. Het saldo van uw rekening (overzicht) wordt dan ook, indien van toepassing, verhoogd met de bij de bancaire instellingen door de verwerking van uw opdracht(en) tot betaling aan No Limit Sport ontstane kosten.

 1. Bestelling

Wij adviseren het gebruik van de online shop (24 uur per dag) om uw bestelling te plaatsen.

 1. Bezorging

Bestellingen worden bezorgd met PostNL verzendservice. Binnen Nederland brengen wij voor bestellingen vanaf € 75,00 geen verzendkosten in rekening. Voor bestellingen tot € 75,00 hanteren wij een vast tarief € 6,95.

 

 1. Betaling

Wij brengen geen extra kosten in rekening ongeacht de gekozen betaalwijze. Binnen Nederland adviseren wij het gebruik van iDEAL gezien de snelle afhandeling en de voor u vertrouwde bankomgeving.

 1. Levering

Alle bestellingen worden op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst verstuurd en zijn over het algemeen 1 dag onderweg. Normaliter geldt; als u bestelt voor 15.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en heeft u deze de volgende dag in huis.

LEVERING BIJ AFWEZIGHEID

Voor brievenbuspost hoeft u niet thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen. Voor pakketten geldt; wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op dinsdag tot en met zaterdag, wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Indien zowel u als uw buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan wordt een bericht in uw brievenbus achtergelaten met informatie waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd.

 1. Prijzen

Voor klanten zijn de aangegeven prijzen eindprijzen en geldig zolang de voorraad strekt. Deze prijzen zijn inclusief de verschuldigde belastingen, in het bijzonder de BTW. Verzendkosten worden afzonderlijk in rekening gebracht en apart op deze factuur vermeld. Het afleveradres is doorslaggevend.

 1. Maten

Wij hanteren de maten zoals deze door de fabrikanten zijn vastgesteld. Over het algemeen geldt; voor kleding vanaf XXS t/m XXXL. Kindermaten zijn er van maat 116 t/m 176.

 1. Retour

Uiteindelijk bepaalt u zelf of het door u bestelde artikel aan uw verwachtingen voldoet. Bent u niet tevreden, dan kunt u het artikel retour sturen en wij storten het aankoopbedrag inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten (conform de Wet Koop op Afstand) terug op uw rekening. Wettelijk heeft u recht op veertien dagen bedenktijd vanaf het moment dat u de bestelling heeft ontvangen. LET OP: Artikelen uit de outlet zijn niet te retourneren!

VOORWAARDEN

Voorwaarde voor het retourneren van een artikel, is dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking zit. Op het moment dat wij het artikel binnen hebben, dan wordt het aankoopbedrag inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten (conform de Wet Koop op Afstand) binnen 1 week op uw rekening teruggestort.

 

 1. Garantie

De garantie die de fabrikant op haar producten vaststelt, geldt als garantie op de producten die door ons worden verkocht.

 1. Klachten

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Om die reden zullen wij uw klacht met de grootste zorg behandelen. Hiervoor hanteren wij een fabrieksregeling. Wanneer u een klacht heeft over een geleverd artikel, dan dient u deze gefrankeerd retour te sturen. Wij zullen uw klacht vervolgens zo snel mogelijk in behandeling nemen en beoordelen. Mochten er hierna nog twijfels bestaan over de aard van de klacht, dan zullen wij het product doorsturen naar desbetreffende fabrikant.

AANVAARDING KLACHT

Indien uw klacht wordt aanvaard, sturen wij u kosteloos zo spoedig mogelijk een nieuw product toe en vergoeden wij de door u gemaakte verzendkosten.

AFWIJZING KLACHT

Wordt uw klacht echter afgewezen, dan zult u hiervan door ons in kennis worden gesteld. Mocht u het op prijs stellen, dan zullen wij u de reden van afwijzing verschaffen en hopen wij gezamenlijk te komen tot een passende afwikkeling van de klacht. Wenst u het artikel retour te ontvangen, dan zijn de kosten voor het opsturen voor uw rekening.

 1. Vrijwaringsverklaring

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan, noch kan er aanspraak worden gemaakt op de inhoud van deze website. Hoewel wij ons uiterste best doen de inhoud van de site zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen, bestaat de mogelijkheid dat de gepubliceerde informatie op onze site niet correct dan wel onvolledig is.

De gegevens en inhoud van deze website kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden gewijzigd. Wij kunnen geen garanties geven met betrekking tot de inhoud van de gepubliceerde informatie. No Limit Sport sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de gepubliceerde informatie.

Links naar andere websites of bronnen die geen eigendom zijn van No Limit Sport dienen ter informatie van de gebruiker. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van dergelijke websites of bronnen, of door het gebruiken van de inhoud, goederen of diensten aangeboden op desbetreffende sites.

 1. Copyright

Copyright No Limit Sport. Alle rechten voorbehouden. Het materiaal op de website is bedoeld om de bezoeker te informeren over de producten die wij voeren. Niets uit deze website (informatie, graphics, foto’s), mag op geen enkele wijze vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van No Limit Sport. De website en gebruikte materialen zijn eigendom van No Limit Sport, tenzij anders aangegeven.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.